Jak pracować mniej a efektywniej? Optymalne zarządzanie czasem i zwiększanie własnej kondycji.

„Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.”
Albert Einstein

Jeśli:

  • Planujesz i mimo tego wciąż nie nadążasz z realizacją?
  • Masz wrażenie, że tracisz kontrolę nad zadaniami?
  • Zastanawiasz się czym należy zająć się najpierw?
  • Czujesz, że wszystko jest „na wczoraj”?

Zapraszamy na warsztaty:
Jak pracować mniej a efektywniej? Optymalne zarządzanie czasem i zwiększanie własnej kondycji.
05.02.2019

Korzyści dla uczestnika

Na warsztatach dowiesz się i poznasz:

  • jak pracować efektywniej i czuć się wypoczętym?
  • jak dbać o własną energię i jakie z tego korzyści?
  • czy da się odzyskać stracony czas i energię
  • prawdy i mity o zarządzaniu sobą w czasie
  • skuteczne techniki osiągania większej efektywności
  • sprawdzone rozwiązania i metody

Formy pracy podczas szkolenia:

  • interaktywne ćwiczenia indywidualne i grupowe,
  • anonimowe testy indywidualne
  • burza mózgów
  • mini-wykład, optymalna dawka teorii

Uczestnicy otrzymują wsparcie po zakończeniu szkolenia:

  • możliwość sesji coachingowych lub mentoringowych z Coachem ICF lub Trenerem prowadzącym szkolenie na żywo lub przez skype

Prowadząca: Anna Skoczylas

  • Mentor biznesu w nurcie psychologii pozytywnej,
  • Certyfikowany Coach ICF, Facet5, DT
  • Wykładowca SGH w Warszawie
  • przeszkoliła ponad 1 000 osób, ma 20 letnie doświadczenie w biznesie jako menadżer w firmach polskich i zagranicznych: francuskiej, szwedzkiej czy portugalskiej, gdzie wprowadziła na rynek wiele nowych produktów i standardów obsługi klienta.

Miejsce

Aleja KEN 93 w Warszawie, biurowiec przy stacji metra Stokłosy.

Grupa

Składa się maksymalnie z 8 osób, aby każdy miał możliwość uzyskania informacji z obszaru, który dla niego indywidualnie jest najbardziej potrzebny w zakresie szkolenia.

Plan dnia

1 dzień szkoleniowy trwa 8 godzin, w godzinach 9.00 – 17.00, w tym przerwa na lunch (40 min) i 2 przerwy kawowe (10 min).

Przerwa na lunch

Posiłki: Lunch i przerwy kawowe na miejscu w budynku Przerwy kawowe: kawa, herbata, woda, ciasteczka (w cenie szkolenia)